NLP & Inteligență Emoțională în Formarea Echipelor

Inteligență Emoțională centrată pe NLP pentru Formarea și Dezvoltarea Echipelor

 • Integrarea NLP în procesul de formare a echipelor pentru a construi echipe eficiente și coezive.
 • Identificarea și valorificarea resurselor și motivatorilor interni pentru a crește motivația și implicarea echipei.
 • Recunoașterea și adaptarea la diferite stiluri comportamentale pentru a îmbunătăți comunicarea și colaborarea în echipă.
 • Utilizarea piramidei nivelurilor neurologice pentru a facilita creșterea personală și profesională a membrilor echipei.
 • Modelul de coaching pentru performanță pentru a sprijini dezvoltarea continuă și performanțele de top ale echipei.
 • Tehnici avansate de recrutare și selecție pentru a aduce în echipă cei mai potriviți candidați.
 • Strategii de inductie pentru noii angajați pentru a asigura o integrare rapidă și eficientă în echipă și organizație.

De ce un Curs de NLP & Inteligență Emoțională pentru Formarea Echipelor în cadrul unei companii...

În peisajul dinamic al afacerilor moderne, construirea și gestionarea echipelor nu mai pot fi realizate doar prin metode tradiționale. Este necesară o abordare inovatoare și eficientă - NLP și Inteligență Emoțională pentru Formarea Echipelor.

Acest curs nu se limitează doar la formarea echipei, ci își propune să ofere liderilor instrumentele și abilitățile necesare pentru a ghida și a motiva echipele către excelență și succes.

Este despre dezvoltarea unui cadru de lucru în care fiecare membru se simte valorizat și își poate aduce contribuția la maxim. Prin integrarea tehnicilor avansate de NLP și a conceptelor de inteligență emoțională în procesul de formare a echipelor, participanții vor învăța cum să identifice și să exploateze potențialul fiecărui membru al echipei, creând astfel o cultură a învățării și a dezvoltării continue.

Cursul nostru nu este doar o experiență de învățare obișnuită. Este o călătorie transformațională pentru lideri, oferindu-le abilitățile necesare pentru a construi echipe puternice, angajate și orientate către performanță.

Descoperă noi abilități la cursul nostru de NLP & Inteligență Emoțională pentru Formarea Echipelor

În cadrul acestei experiențe captivante de formare în NLP și Inteligență Emoțională pentru Formarea Echipelor, vei fi echipat cu instrumentele și cunoștințele necesare pentru a deveni un lider înzestrat și inspirat.

Veți explora strategii avansate și tehnici practice care te vor ajuta să-ți îmbunătățești abilitățile de conducere și să-ți ghidezi echipa către niveluri superioare de performanță.

Iată câteva dintre aspectele pe care le veți explora în cadrul cursului nostru:

Recrutare și Selecție Eficiente:

Învață tehnici avansate de recrutare și selecție care îți vor permite să identifici cei mai potriviți membri pentru echipă.

Identificarea Resurselor și Obstacolelor:

Cum să identifici rapid resursele și obstacolele și să creezi strategii adaptive pentru atingerea obiectivelor.

Dezvoltare abilități de Induction:

Vei explora strategii eficiente de inducție pentru noii angajați, asigurându-te că se integrează rapid și eficient în dinamica echipei și a organizației.

Creșterea Performanței Echipei:

Cum să crești performanța membrilor echipei prin identificarea și dezvoltarea abilităților lor.

Adaptarea la Schimbare și Creșterea Responsabilității:

Descoperă strategiile eficiente pentru a adapta rapid organizația la schimbările de mediu și pentru a crește responsabilitatea și loialitatea angajaților în fața acestor schimbări.

Cunoașterea și Aplicarea Valorilor și Convingerilor:

Înțelege cum să identifici valorile, convingerile și obiceiurile membrilor echipei și să le integrezi în procesele de luare a deciziilor și în cultura organizațională.

Abordarea noastră

În centrul abordării noastre stau impactul rapid și durabil. Pentru a facilita învățarea activă și aplicată, folosim o varietate de metode interactive, printre care:

 • Prezentări dinamice și captivante, care aduc în prim-plan conceptele cheie ale cursului.
 • Studii de caz relevante și provocatoare, care permit participanților să aplice teoria în situații practice din mediul lor de lucru.
 • Exerciții practice și simulări, care consolidează abilitățile învățate și facilitează integrarea lor în rutina zilnică.
 • Sesiuni de lucru în grup, care promovează colaborarea și schimbul de idei între participanți, încurajând astfel învățarea pe multiple niveluri.

Indiferent de nivelul de experiență sau domeniul de activitate, abordarea noastră se adaptează nevoilor și ritmului fiecărui participant, asigurându-ne că fiecare sesiune de curs este captivantă, interactivă și relevantă pentru succesul profesional al fiecăruia.

Traineri

Monica Goran

Monica este un profesionist experimentat în training, coaching și management.

Într-o carieră de peste 30 de ani, Monica a excelat în roluri cheie în organizații – firme și instituții românești și internaționale, unde a format, a dezvoltat și a condus echipe. în medii dinamice și competitive.

Experiența sa ca trainer în diferite domenii, care se întinde pe mai mult de 20 de ani, a făcut-o să înțeleagă profund nevoile de dezvoltare profesională și personală ale indivizilor și echipelor. Această expertiză îi permite să ofere o perspectivă unică și adaptată pe măsură ce facilitează sesiuni de formare și coaching.

Ca lider, în cei peste 17 ani în diferinte funcții de management, Monica a demonstrat abilități excepționale în direcționarea și motivarea echipei către atingerea obiectivelor și excelența în performanță.

De asemenea, ca psiholog și coach certificat, Monica aduce în programul său o înțelegere profundă a dinamicii umane și a proceselor de dezvoltare personală.

Abilitățile sale în comunicare, empatie și gestionarea relațiilor sunt de neprețuit în sprijinirea participanților în parcursul lor de învățare și creștere.

Cosmin Manole

Cosmin este un specialist în Inteligență Emoțională și NLP, având o vastă experiență în domeniul financiar-bancar, coaching și management de echipe și este de asemenea certificat ca Trainer NLP.

Cu 17 ani de experiență în industria financiară, el a condus echipe și a gestionat provocările specifice ale acestui domeniu dinamic.

Abordarea sa se conturează în jurul a trei direcții fundamentale: Obiectivul, Individul și Echipa, aliniate cu principiile Action Centred Leadership, pentru care deține certificarea de Trainer.

Pe parcursul a peste 6 ani de activitate în coaching și facilitare, el a dobândit o înțelegere profundă a importanței inteligenței emoționale și a NLP-ului în îmbunătățirea performanței individuale și de echipă.

El împărtășește în programele pe care le facilitează, ce a dobândit în cei peste 20 de ani de auto-reflecție și formare continuă, angajându-se să ajute participanții să-și dezvolte abilitățile de leadership, să gestioneze provocările profesionale și să-și atingă potențialul maxim.

Curs personalizabil pentru nevoile tale

La Smart Impact Training, înțelegem că fiecare companie are propriile sale nevoi și că fiecare angajat are propriile sale obiective de dezvoltare.

De aceea, oferim un curs de NLP & Inteligență Emoțională pentru Formarea Echipelor care poate fi personalizat pentru a se potrivi perfect cerințelor și așteptărilor tale.

Durata cursului: Cursul standard are o durată de 4 zile, însă suntem flexibili și putem adapta programul pentru a se potrivi cu programul companiei tale.

Personalizare: Avem capacitatea de a personaliza conținutul și structura cursului pentru a se concentra pe aspectele care sunt cele mai relevante pentru tine și echipa ta.
De la accentuarea limbajului nonverbal la dezvoltarea abilităților de persuasiune sau adaptarea la stilurile de comunicare specifice, ne asigurăm că cursul întâlnește exact nevoile și obiectivele tale.

Consultanță individuală: În plus față de sesiunile de curs, oferim și consultanță individuală pentru a oferi îndrumare și suport suplimentar în implementarea și aplicarea abilităților dobândite în cadrul cursului în mediul profesional.

Indiferent de dimensiunea sau domeniul de activitate al companiei tale, suntem aici pentru a crea o experiență de învățare personalizată și relevantă care să aducă rezultate tangibile pentru echipa ta.

Poți avea incredere în noi

Stabilește acum o întâlnire și cere o ofertă personalizată.

Vino să discutăm despre proiectele tale de training Smart centrate pe schimbări de Impact.

+4 0732.779.861

Monica

+4 0744.576.582

Cosmin