Leadership prin Coaching: Transformă Performanța Individuală în Succes Organizațional

Descoperă Cum Să Depășești Obiectivele Prin Creșterea Performanței Individuale

  • Rolul Coachingului în Organizație: Explorează cum coachingul poate deveni un instrument esențial pentru creșterea și dezvoltarea organizațională.
  • Stabilirea sau Redefinirea Obiectivelor: Învață cum să-ți clarifici și să-ți revizuiesti obiectivele pentru a direcționa echipa către succesul dorit.
  • Identificarea Factorilor Motivaționali și a Sistemului de Valori: Descoperă ce motivează cu adevărat membrii echipei tale și cum să le aliniem valorile personale cu obiectivele organizaționale.
  • Identificarea Stilurilor Comportamentale: Înțelege diversitatea stilurilor de comportament și cum să adaptezi abordarea de leadership în funcție de nevoile individuale ale membrilor echipei.
  • Piramida Nivelurilor Neurologice: Explorează modul în care gândurile, emoțiile și comportamentele noastre sunt interconectate și cum să influențăm schimbări durabile prin intermediul coachingului.
  • Model Coaching pentru Performanță: Învață un model structurat pentru a ghida și a susține creșterea și performanța individuală și de echipă într-un mod eficient și sustenabil.

De ce un Curs de Leadership prin Coaching în cadrul unei companii...

În era actuală a afacerilor, unde schimbările sunt rapide și imprevizibile, un lider nu mai poate să se bazeze doar pe abordările tradiționale de conducere.
Astăzi, este nevoie de o paradigmă nouă și dinamică - leadershipul prin coaching.

Leadershipul prin coaching nu este doar despre a conduce o echipă către obiectivele sale, ci este despre a cultiva o cultură a învățării și dezvoltării continue.
Este despre a construi relații autentice cu membrii echipei și despre a-i încuraja să-și atingă potențialul maxim.

Acest curs de Leadership prin Coaching nu este doar un program de formare obișnuit.
Este o călătorie transformațională pentru lideri, oferindu-le instrumentele și abilitățile necesare pentru a deveni adevărați ghizi și mentori în cadrul organizației lor.
Este despre a inspira și a mobiliza, despre a identifica și a exploata potențialul fiecărui individ și despre a construi echipe puternice și angajate.

Descoperă noi abilități la cursul nostru de Leadership prin Coaching

În cadrul acestui curs captivant de Leadership prin Coaching, vei dobândi cunoștințele și abilitățile esențiale pentru a deveni un lider eficient și inspirat.

Vei explora strategii avansate și tehnici practice care te vor ajuta să-ți îmbunătățești performanța ca lider și să-ți ghidezi echipa către succesul dorit.
Iată câteva dintre lucrurile pe care le vei învăța:

Clarificarea Obiectivelor și Stabilirea Drumului Optim:

Învață cum să-ți clarifici obiectivele și să stabilești strategiile optime pentru a le atinge, conducând astfel echipa pe drumul către succes.

Identificarea Rapidă a Resurselor și Obstacolelor:

Descoperă cum să identifici rapid resursele disponibile și obstacolele potențiale și să creezi strategii adaptative pentru a depăși orice provocare în calea obiectivelor tale.

Creșterea Performanței Membrilor Echipei:

Explorează metodele eficiente pentru a identifica și a dezvolta abilitățile individuale ale membrilor echipei, conducând astfel la o creștere semnificativă a performanței colective.

Obținerea de Rezultate Rapide și Durabile:

Învață cum să obții rezultate rapide și de durată prin angajamentul și implicarea maximă a echipei tale, construind astfel o cultură a excelenței și a succesului pe termen lung.

Adaptarea Rapidă la Schimbare și Creșterea Responsabilității:

Descoperă strategiile eficiente pentru a adapta rapid organizația la schimbările de mediu și pentru a crește responsabilitatea și loialitatea angajaților în fața acestor schimbări.

Cunoașterea și Aplicarea Valorilor și Convingerilor:

Înțelege cum să identifici valorile, convingerile și obiceiurile membrilor echipei și să le integrezi în procesele de luare a deciziilor și în cultura organizațională.

Abordarea noastră

În centrul abordării noastre stau impactul rapid și durabil. Pentru a facilita învățarea activă și aplicată, folosim o varietate de metode interactive, printre care:

  • Prezentări dinamice și captivante, care aduc în prim-plan conceptele cheie ale cursului.
  • Studii de caz relevante și provocatoare, care permit participanților să aplice teoria în situații practice din mediul lor de lucru.
  • Exerciții practice și simulări, care consolidează abilitățile învățate și facilitează integrarea lor în rutina zilnică.
  • Sesiuni de lucru în grup, care promovează colaborarea și schimbul de idei între participanți, încurajând astfel învățarea pe multiple niveluri.

Indiferent de nivelul de experiență sau domeniul de activitate, abordarea noastră se adaptează nevoilor și ritmului fiecărui participant, asigurându-ne că fiecare sesiune de curs este captivantă, interactivă și relevantă pentru succesul profesional al fiecăruia.

Traineri

Monica Goran

Monica este un profesionist experimentat în training, coaching și management.

Într-o carieră de peste 30 de ani, Monica a excelat în roluri cheie în organizații – firme și instituții românești și internaționale, unde a format, a dezvoltat și a condus echipe. în medii dinamice și competitive.

Experiența sa ca trainer în diferite domenii, care se întinde pe mai mult de 20 de ani, a făcut-o să înțeleagă profund nevoile de dezvoltare profesională și personală ale indivizilor și echipelor. Această expertiză îi permite să ofere o perspectivă unică și adaptată pe măsură ce facilitează sesiuni de formare și coaching.

Ca lider, în cei peste 17 ani în diferinte funcții de management, Monica a demonstrat abilități excepționale în direcționarea și motivarea echipei către atingerea obiectivelor și excelența în performanță.

De asemenea, ca psiholog și coach certificat, Monica aduce în programul său o înțelegere profundă a dinamicii umane și a proceselor de dezvoltare personală.

Abilitățile sale în comunicare, empatie și gestionarea relațiilor sunt de neprețuit în sprijinirea participanților în parcursul lor de învățare și creștere.

Cosmin Manole

Cosmin este un specialist în Inteligență Emoțională și NLP, având o vastă experiență în domeniul financiar-bancar, coaching și management de echipe și este de asemenea certificat ca Trainer NLP.

Cu 17 ani de experiență în industria financiară, el a condus echipe și a gestionat provocările specifice ale acestui domeniu dinamic.

Abordarea sa se conturează în jurul a trei direcții fundamentale: Obiectivul, Individul și Echipa, aliniate cu principiile Action Centred Leadership, pentru care deține certificarea de Trainer.

Pe parcursul a peste 6 ani de activitate în coaching și facilitare, el a dobândit o înțelegere profundă a importanței inteligenței emoționale și a NLP-ului în îmbunătățirea performanței individuale și de echipă.

El împărtășește în programele pe care le facilitează, ce a dobândit în cei peste 20 de ani de auto-reflecție și formare continuă, angajându-se să ajute participanții să-și dezvolte abilitățile de leadership, să gestioneze provocările profesionale și să-și atingă potențialul maxim.

Curs personalizabil pentru nevoile tale

La Smart Impact Training, înțelegem că fiecare companie are propriile sale nevoi și că fiecare angajat are propriile sale obiective de dezvoltare.
De aceea, oferim un curs de Leadership prin Coaching care poate fi personalizat pentru a se potrivi perfect cerințelor și așteptărilor tale.

Durata cursului: Cursul standard are o durată de 4 zile, însă suntem flexibili și putem adapta programul pentru a se potrivi cu programul companiei tale.

Personalizare: Avem capacitatea de a personaliza conținutul și structura cursului pentru a se concentra pe aspectele care sunt cele mai relevante pentru tine și echipa ta.
De la accentuarea limbajului nonverbal la dezvoltarea abilităților de persuasiune sau adaptarea la stilurile de comunicare specifice, ne asigurăm că cursul întâlnește exact nevoile și obiectivele tale.

Consultanță individuală: În plus față de sesiunile de curs, oferim și consultanță individuală pentru a oferi îndrumare și suport suplimentar în implementarea și aplicarea abilităților dobândite în cadrul cursului în mediul profesional.

Indiferent de dimensiunea sau domeniul de activitate al companiei tale, suntem aici pentru a crea o experiență de învățare personalizată și relevantă care să aducă rezultate tangibile pentru echipa ta.

Poți avea incredere în noi

Stabilește acum o întâlnire și cere o ofertă personalizată.

Vino să discutăm despre proiectele tale de training Smart centrate pe schimbări de Impact.

+4 0732.779.861

Monica

+4 0744.576.582

Cosmin