NLP și Comunicare Persuasivă

Descoperă Arta Comunicării Eficiente în Mediul Organizațional

  • Conectează-te emoțional pentru relații autentice.
  • Decodifică limbajul trupului pentru înțelegere profundă.
  • Identifică și adaptează-te stilurilor de comunicare.
  • Vorbește în limbajul preferat al interlocutorului.
  • Interpretarea direcțiilor privirii pentru înțelegere mai profundă.

De ce un Curs de NLP și Comunicare Persuasivă în cadrul unei companii...

NLP-ul explorează subtilitățile limbajului și comunicării umane, oferind o viziune profundă asupra modului în care interacționăm cu ceilalți.

Un curs de NLP și Comunicare Persuasivă poate fi o investiție valoroasă pentru companie, ajutând angajații să-și dezvolte abilitățile de comunicare.

Prin îmbunătățirea exprimării ideilor, ascultării active și înțelegerii mai profunde a celor din jur, angajații pot construi relații mai solide și pot contribui la succesul proiectelor.

Într-un mediu de lucru competitiv, comunicarea eficientă este cheia pentru o colaborare armonioasă și rezultate remarcabile.

Cursul nostru oferă instrumentele necesare pentru a transforma comunicarea într-un avantaj strategic pentru întreaga echipă.

Descoperă noi abilități la cursul nostru de NLP și Comunicare Persuasivă

Interpretarea Semnalelor Nonverbale:

Învață să interpretezi limbajul nonverbal și să descifrezi semnalele subtile ale limbajului trupului pentru a înțelege mai bine gândurile și emoțiile celor din jur.

Tehnici de Persuasiune:

Descoperă tehnici de persuasiune și influențare eficientă pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare și a deveni mai convingător în orice context sau situație.

Recunoașterea Diversității Stilurilor de Comunicare:

Recunoaște și înțelege diversitatea stilurilor de comunicare, astfel încât să poți comunica autentic și eficient cu o varietate de personalități și perspective.

Construirea Conexiunilor Emoționale:

Dezvoltă abilități esențiale pentru a stabili conexiuni emoționale puternice, permițându-ți să răspunzi cu empatie și autenticitate la emoțiile celor din jur și să construiești relații mai profunde și mai înțelepte.

Îmbunătățirea Abilităților de Ascultare Activa:

Îmbunătățește-ți abilitățile de ascultare activă pentru a te conecta mai profund cu ceilalți și pentru a înțelege mai bine nevoile și dorințele lor.

Exersarea Tehnicilor de Comunicare Verbală și Nonverbală:

Exersează tehnici practice pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare verbală și nonverbală și pentru a-ți adapta stilul de comunicare în funcție de context și audiență.

Abordarea noastră

În centrul abordării noastre stau impactul rapid și durabil. Pentru a facilita învățarea activă și aplicată, folosim o varietate de metode interactive, printre care:

  • Prezentări dinamice și captivante, care aduc în prim-plan conceptele cheie ale cursului.
  • Studii de caz relevante și provocatoare, care permit participanților să aplice teoria în situații practice din mediul lor de lucru.
  • Exerciții practice și simulări, care consolidează abilitățile învățate și facilitează integrarea lor în rutina zilnică.
  • Sesiuni de lucru în grup, care promovează colaborarea și schimbul de idei între participanți, încurajând astfel învățarea pe multiple niveluri.

Indiferent de nivelul de experiență sau domeniul de activitate, abordarea noastră se adaptează nevoilor și ritmului fiecărui participant, asigurându-ne că fiecare sesiune de curs este captivantă, interactivă și relevantă pentru succesul profesional al fiecăruia.

Traineri

Monica Goran

Monica este un profesionist experimentat în training, coaching și management.

Într-o carieră de peste 30 de ani, Monica a excelat în roluri cheie în organizații – firme și instituții românești și internaționale, unde a format, a dezvoltat și a condus echipe. în medii dinamice și competitive.

Experiența sa ca trainer în diferite domenii, care se întinde pe mai mult de 20 de ani, a făcut-o să înțeleagă profund nevoile de dezvoltare profesională și personală ale indivizilor și echipelor. Această expertiză îi permite să ofere o perspectivă unică și adaptată pe măsură ce facilitează sesiuni de formare și coaching.

Ca lider, în cei peste 17 ani în diferinte funcții de management, Monica a demonstrat abilități excepționale în direcționarea și motivarea echipei către atingerea obiectivelor și excelența în performanță.

De asemenea, ca psiholog și coach certificat, Monica aduce în programul său o înțelegere profundă a dinamicii umane și a proceselor de dezvoltare personală.

Abilitățile sale în comunicare, empatie și gestionarea relațiilor sunt de neprețuit în sprijinirea participanților în parcursul lor de învățare și creștere.

Cosmin Manole

Cosmin este un specialist în Inteligență Emoțională și NLP, având o vastă experiență în domeniul financiar-bancar, coaching și management de echipe și este de asemenea certificat ca Trainer NLP.

Cu 17 ani de experiență în industria financiară, el a condus echipe și a gestionat provocările specifice ale acestui domeniu dinamic.

Abordarea sa se conturează în jurul a trei direcții fundamentale: Obiectivul, Individul și Echipa, aliniate cu principiile Action Centred Leadership, pentru care deține certificarea de Trainer.

Pe parcursul a peste 6 ani de activitate în coaching și facilitare, el a dobândit o înțelegere profundă a importanței inteligenței emoționale și a NLP-ului în îmbunătățirea performanței individuale și de echipă.

El împărtășește în programele pe care le facilitează, ce a dobândit în cei peste 20 de ani de auto-reflecție și formare continuă, angajându-se să ajute participanții să-și dezvolte abilitățile de leadership, să gestioneze provocările profesionale și să-și atingă potențialul maxim.

Curs personalizabil pentru nevoile tale

La Smart Impact Training, înțelegem că fiecare companie are propriile sale nevoi și că fiecare angajat are propriile sale obiective de dezvoltare.
De aceea, oferim un curs de NLP și Comunicare Persuasivă care poate fi personalizat pentru a se potrivi perfect cerințelor și așteptărilor tale.

Durata cursului: Cursul standard are o durată de 2 zile, însă suntem flexibili și putem adapta programul pentru a se potrivi cu programul companiei tale.

Personalizare: Avem capacitatea de a personaliza conținutul și structura cursului pentru a se concentra pe aspectele care sunt cele mai relevante pentru tine și echipa ta.
De la accentuarea limbajului nonverbal la dezvoltarea abilităților de persuasiune sau adaptarea la stilurile de comunicare specifice, ne asigurăm că cursul întâlnește exact nevoile și obiectivele tale.

Consultanță individuală: În plus față de sesiunile de curs, oferim și consultanță individuală pentru a oferi îndrumare și suport suplimentar în implementarea și aplicarea abilităților dobândite în cadrul cursului în mediul profesional.

Indiferent de dimensiunea sau domeniul de activitate al companiei tale, suntem aici pentru a crea o experiență de învățare personalizată și relevantă care să aducă rezultate tangibile pentru echipa ta.

Poți avea incredere în noi

Stabilește acum o întâlnire și cere o ofertă personalizată.

Vino să discutăm despre proiectele tale de training Smart centrate pe schimbări de Impact.

+4 0732.779.861

Monica

+4 0744.576.582

Cosmin