Inteligență Emoțională pentru Comunicare Asertivă

Inteligență Emoțională centrată pe Comunicare și Managementul Conflictelor

  • Recunoașterea rolurilor din Triunghiul Dramatic pentru a înțelege dinamica conflictelor și relațiilor interpersonale.
  • Identificare Tipare Comportamentale pentru a deveni conștient de reacțiile tale și ale celor din jur în situații de conflict.
  • Comunicare adaptată contextului identificat pentru a aborda eficient diverse situații și personalități.
  • Folosirea Inteligenței Emoționale în relațiile interpersonale pentru a construi conexiuni mai autentice și mai profunde.
  • Utilizarea tehnicilor de NLP și Pozițiile Perceptuale pentru dezvoltarea abilităților de conectare autentică la ceilalți și pentru gestionarea conflictelor în mod constructiv.

De ce un Curs de Inteligență Emoțională pentru Comunicare Asertivă în cadrul unei companii...

Inteligența emoțională reprezintă cheia unei comunicări eficiente și a relațiilor interpersonale de succes în mediul profesional.

Investiția într-un curs de inteligență emoțională nu este doar un avantaj, ci o necesitate într-un peisaj competitiv, unde abilitățile de gestionare a emoțiilor și de comunicare autentică sunt esențiale pentru performanța individuală și colectivă.

Prin dezvoltarea abilităților de exprimare clară, de ascultare activă și de înțelegere profundă a celor din jur, angajații pot consolida relațiile de lucru și pot contribui la atingerea obiectivelor organizaționale cu rezultate remarcabile.

Într-o lume a afacerilor unde colaborarea este cheia succesului, un curs de inteligență emoțională în comunicare oferă instrumentele necesare pentru a transforma fiecare interacțiune într-o oportunitate strategică de creștere și excelență pentru întreaga echipă.

Descoperă noi abilități la cursul nostru de Inteligență Emoțională pentru Comunicare Asertivă

Explorarea Propriilor Emoții și Reacții:

Explorează-ți propriile emoții, reacții și modele comportamentale, dobândind o mai mare înțelegere a sinelui și a modului în care acestea influențează interacțiunile cu ceilalți.

Gestionarea Conflictelelor cu Înțelepciune:

Învață strategii eficiente pentru a gestiona conflictele într-un mod calm și constructiv, facilitând rezolvarea problemelor și menținând relațiile pozitive.

Adaptarea Stilului de Comunicare în Funcție de Context:

Cum să adaptezi stilul de comunicare în funcție de contextul și nevoile identificate, dezvoltând abilitatea de a comunica eficient și empatic în diferite situații și cu diverse tipuri de persoane.

Aplicarea Conceptelor de Inteligență Emoțională:

Explorează conceptul de inteligență emoțională și veți învață să o aplici în relațiile interpersonale, îmbunătățind astfel capacitatea de a înțelege și de a gestiona emoțiile proprii și ale celorlalți într-un mod pozitiv și constructiv.

Dezvoltarea Empatiei:

Dezvoltă-ți abilitatea de a empatiza cu ceilalți și de a înțelege perspectivele lor, facilitând comunicarea empatică și relații mai sănătoase.

Construirea și Menținerea Relațiilor de Încredere:

Descoperă strategii pentru a construi și menține relații de încredere în mediul de lucru și în viața personală, consolidând astfel colaborarea și eficiența în echipă.

Abordarea noastră

În centrul abordării noastre stau impactul rapid și durabil. Pentru a facilita învățarea activă și aplicată, folosim o varietate de metode interactive, printre care:

  • Prezentări dinamice și captivante, care aduc în prim-plan conceptele cheie ale cursului.
  • Studii de caz relevante și provocatoare, care permit participanților să aplice teoria în situații practice din mediul lor de lucru.
  • Exerciții practice și simulări, care consolidează abilitățile învățate și facilitează integrarea lor în rutina zilnică.
  • Sesiuni de lucru în grup, care promovează colaborarea și schimbul de idei între participanți, încurajând astfel învățarea pe multiple niveluri.

Indiferent de nivelul de experiență sau domeniul de activitate, abordarea noastră se adaptează nevoilor și ritmului fiecărui participant, asigurându-ne că fiecare sesiune de curs este captivantă, interactivă și relevantă pentru succesul profesional al fiecăruia.

Traineri

Monica Goran

Monica este un profesionist experimentat în training, coaching și management.

Într-o carieră de peste 30 de ani, Monica a excelat în roluri cheie în organizații – firme și instituții românești și internaționale, unde a format, a dezvoltat și a condus echipe. în medii dinamice și competitive.

Experiența sa ca trainer în diferite domenii, care se întinde pe mai mult de 20 de ani, a făcut-o să înțeleagă profund nevoile de dezvoltare profesională și personală ale indivizilor și echipelor. Această expertiză îi permite să ofere o perspectivă unică și adaptată pe măsură ce facilitează sesiuni de formare și coaching.

Ca lider, în cei peste 17 ani în diferinte funcții de management, Monica a demonstrat abilități excepționale în direcționarea și motivarea echipei către atingerea obiectivelor și excelența în performanță.

De asemenea, ca psiholog și coach certificat, Monica aduce în programul său o înțelegere profundă a dinamicii umane și a proceselor de dezvoltare personală.

Abilitățile sale în comunicare, empatie și gestionarea relațiilor sunt de neprețuit în sprijinirea participanților în parcursul lor de învățare și creștere.

Cosmin Manole

Cosmin este un specialist în Inteligență Emoțională și NLP, având o vastă experiență în domeniul financiar-bancar, coaching și management de echipe și este de asemenea certificat ca Trainer NLP.

Cu 17 ani de experiență în industria financiară, el a condus echipe și a gestionat provocările specifice ale acestui domeniu dinamic.

Abordarea sa se conturează în jurul a trei direcții fundamentale: Obiectivul, Individul și Echipa, aliniate cu principiile Action Centred Leadership, pentru care deține certificarea de Trainer.

Pe parcursul a peste 6 ani de activitate în coaching și facilitare, el a dobândit o înțelegere profundă a importanței inteligenței emoționale și a NLP-ului în îmbunătățirea performanței individuale și de echipă.

El împărtășește în programele pe care le facilitează, ce a dobândit în cei peste 20 de ani de auto-reflecție și formare continuă, angajându-se să ajute participanții să-și dezvolte abilitățile de leadership, să gestioneze provocările profesionale și să-și atingă potențialul maxim.

Curs personalizabil pentru nevoile tale

La Smart Impact Training, înțelegem că fiecare companie are propriile sale nevoi și că fiecare angajat are propriile sale obiective de dezvoltare.
De aceea, oferim un curs de Inteligență Emoțională pentru Comunicare Asertivă care poate fi personalizat pentru a se potrivi perfect cerințelor și așteptărilor tale.

Durata cursului: Cursul standard are o durată de 2 zile, însă suntem flexibili și putem adapta programul pentru a se potrivi cu programul companiei tale.

Personalizare: Avem capacitatea de a personaliza conținutul și structura cursului pentru a se concentra pe aspectele care sunt cele mai relevante pentru tine și echipa ta.
De la accentuarea limbajului nonverbal la dezvoltarea abilităților de persuasiune sau adaptarea la stilurile de comunicare specifice, ne asigurăm că cursul întâlnește exact nevoile și obiectivele tale.

Consultanță individuală: În plus față de sesiunile de curs, oferim și consultanță individuală pentru a oferi îndrumare și suport suplimentar în implementarea și aplicarea abilităților dobândite în cadrul cursului în mediul profesional.

Indiferent de dimensiunea sau domeniul de activitate al companiei tale, suntem aici pentru a crea o experiență de învățare personalizată și relevantă care să aducă rezultate tangibile pentru echipa ta.

Poți avea incredere în noi

Stabilește acum o întâlnire și cere o ofertă personalizată.

Vino să discutăm despre proiectele tale de training Smart centrate pe schimbări de Impact.

+4 0732.779.861

Monica

+4 0744.576.582

Cosmin